Οικιακές Εγκαταστάσεις
Το σπίτι μας, ο χώρος που ζούμε εμείς και εκείνοι που αγαπάμε, το μέρος που επιστρέφουμε στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας, θέλουμε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες  μας για την 2645 sάνεση, την ασφάλεια  και τη λειτουργικότητα της εγκατάστασης. Χωρίς συμβιβασμους!
Η φιλοσοφία μας στη Light&Ergo είναι πλέον γνωστή. Από το πιο απλό έως το πιο σύνθετο έργο, μπαίνουμε στη θέση του πελάτη. Ακούμε τις ανάγκες του και το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά, με την ποιότητα που θα παρείχαμε αν εμείς ήμασταν οι χρήστες.
Η εταιρεία μας παρέχει :

  • Εξειδικευμένες λύσεις και προτάσεις για κάθε έργο.
  • Μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με άρτια ποιότητα και αισθητική, στην οικονομικότερη τιμή.
  • Υποστήριξη του χρήστη ακόμα και μετά την παράδοση του έργου.
  • Συντήρηση Η/Μ εγκαταστάσεων.
  • Από τα θεμέλια έως και την παράδοση του έργου, η ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση είναι δική μας ευθύνη.

 

Επαγγελματικοί Χώροι
9Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι ένα από τα βασικότερα μέρη  της κατασκευής της επιχείρησής σας τόσο για την λειτουργία και την ασφάλεια, όσο και για το αισθητικό της αποτέλεσμα. Η Light&Ergo διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να δίνει λύσεις, μελέτες και εφαρμογές, απόλυτα συμβατές με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες, παρέχοντας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων με ποιότητα, ασφάλεια, οικονομία και σύγχρονη αντίληψη.

Τηρώντας στο ακέραιο τα χρονοδιαγράμματα, η εταιρεία μας αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή κάθε ηλεκτρολογικής εγκατάστασης σε γραφεία, χώρους εστίασης, εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία, βιομηχανικούς χώρους, εκθεσιακά περίπτερα και σε οποιαδήποτε επαγγελματικό χώρο μας ζητηθεί.
Η φιλοσοφία μας στη Light&Ergo είναι πλέον γνωστή. Από το πιο απλό έως το πιο σύνθετο έργο, μπαίνουμε στη θέση του πελάτη. Ακούμε τις ανάγκες του και το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά, με την ποιότητα που θα παρείχαμε αν εμείς ήμασταν οι χρήστες.
Η εταιρεία μας παρέχει :

  • Εξειδικευμένες λύσεις και προτάσεις για κάθε έργο.
  • Μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με άρτια ποιότητα και αισθητική, στην οικονομικότερη τιμή.
  • Υποστήριξη του χρήστη ακόμα και μετά την παράδοση του έργου.
  • Συντήρηση Η/Μ εγκαταστάσεων.

Η ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση είναι δική μας ευθύνη.

 

Αντικεραυνική Προστασία
lightningSO κεραυνός αποτελεί ένα  τυχαίο και άκρως απρόβλεπτο φυσικό φαινόμενο.
Αν και ο κίνδυνος που διατρέχουμε από κεραυνούς είναι πολύ μεγαλύτερος από άλλα καταστροφικά γεγονότα για τα οποία λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα, πολύ λίγοι είναι ακόμα οι άνθρωποι εκείνοι, οι οποίοι έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος αυτού του κινδύνου και το πόσο μικρό είναι το κόστος ενός Συστήματος Αντικεραυνικής Προστασίας μπροστά στην αξία της δικής τους ζωής και της περιουσίας τους.

Στη Light&Ergo αντιμετωπίζουμε το φαινόμενο του κεραυνικού πλήγματος με τη σοβαρότητα που αρμόζει.
Προτείνουμε, σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε Συστήματα Αντικεραυνικής Προστασίας (ΣΑΠ) και εγγυώμαστε για την ποιότητα και την αξιοπιστία του συστήματος, δίχως να επιβαρύνουμε τον ιδιοκτήτη με περιττά έξοδα.

 

 

 

Συστήματα Ασφαλείας
Ένα σύστημα ασφαλείας είναι ένα σύστημα σχεδιασμένο για την ανίχνευση κινδύνου  σε κατοικίες, εμπορικά και  βιομηχανικά κτίρια  ή και περιοχή, αν πρόκειται για υπαίθρια εγκατάσταση.
Ασφάλεια όμως, δεν επιτυγχάνεται μόνο με την την ειδοποίηση παράνομης εισόδου.
Ένα κτίριο θα πρέπει να προστατεύεται τόσο από την εισβολή, όσο και από ένα σύνολο πραγμάτων, όπως είναι η πυρκαγιά, η διαρροή νερού, αερίου κ.λ.π.
Η Light&Ergo, εκμεταλλευόμενη τη συνεργασία της με τους μεγαλύτερους οίκους εξοπλισμού ασφαλείας , παρέχει υπηρεσίες σχεδίασης και εγκατάστασης συστημάτων όπως φαίνεται ακολούθως:
Σύστημα Συναγερμούhome security S
Τα συστήματα συναγερμού, σχεδιάζονται  και υλοποιούνται εξειδικευμένα για τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Συνεργαζόμενο και με τα υπόλοιπα συστήματα της εγκατάστασης, ο συναγερμός αφαιρεί κάθε υποψία ανασφάλειας.
Σύστημα παρακολούθησης
Ο ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα πλήρους εποπτείας της ιδιοκτησίας του μέσα από κλειστά κυκλώματα, τόσο τοπικά, όσο και απομακρυσμένα από οποιοδήποτε σημείο στον πλανήτη, μέσω δικτυακής επικοινωνίας.
Πυρανίχνευση
Η πρόληψη και ειδικά σε τέτοιου είδους κινδύνους είναι σωτήρια. Μην ξεχνάμε πως η πυρκαγιά είναι ένα φαινόμενο που εξαπλώνεται με εκθετική μορφή. Η ανίχνευση καπνού ή αερίου και η ειδοποίηση συναγερμού εν τη γεννέσει της ή πριν από αυτήν, κυριολεκτικά σώζει.

 

 

 

Δομημένη Καλωδίωση
Η δομημένη καλωδίωση περιλαμβάνει το  σχεδιασμό και την εγκατάσταση κέντρων δεδομένων και επικοινωνίας και διέπεται από ένα σύνολο κανόνων που καθορίζουν τα κέντρα σε οικιακούς και επαγγελματικούς  χώρους. Τα πρότυπα αυτά καθορίζουν τον τρόπο καλωδίωσης και τις διάφορες τοπολογίες προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών.  
Χρησιμοποιώντας συνήθως ένα κεντρικό  patch panel, συνήθως με τη μορφή rack, συγκεντρώνουμε όλα τα δεδομένα φωνής και επικοινωνίας. Από το σημείο εκέινο μπορούμε να ελέγξουμε κάθε τηλεφωνική πρίζα και πρίζα δικτύου.
Εμείς αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, είτε σαν ενιαίο project ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, είτε σαν μεμονωμένο κομμάτι του έργου.

Επιδότηση, φοροαπαλλαγή ή/και leasing, με ποσοστά που φτάνουν το 55% του προϋπολογισμού
Περίοδος υποβολής
Έχουν ολοκληρωθεί τρεις προκηρύξεις καθεστώτων ενισχύσεων:
•    η 1η προκήρυξη του καθεστώτος ενισχύσεων «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016, με ημερομηνία έναρξης της υποβολής αιτήσεων την 3η Ιουλίου 2019 και ημερομηνία λήξης του κύκλου υποβολών την 28η Φεβρουαρίου 2020 (Παράταση)
•    η 2η προκήρυξη του καθεστώτος ενισχύσεων «Γενική Επιχειρηματικότητα» του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016 με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων την 28η Φεβρουαρίου 2020 (Παράταση)
•    η 3η προκήρυξη του καθεστώτος ενισχύσεων «Ενισχύσεις Μηχανολογικού Εξοπλισμού». Η ημερομηνία έναρξης της υποβολής αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων στο παρόν καθεστώς είναι η 25η Φεβρουαρίου 2019. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων ορίζεται η 30η Σεπτεμβρίου 2020 εφόσον δεν εξαντληθεί νωρίτερα ο προϋπολογισμός του καθεστώτος.

Δικαιούχοι
Ο Νόμος αφορά ατομικές επιχειρήσεις, εμπορικές εταιρίες, συναιτερισμούς, Κοιν.Σ.Επ, Α.Σ., Ο.Π., ΑΕΣ, υπό ίδρυση ή υπό συγχώνευση εταιρίες, κοινοπραξίες με προϋπόθεση καταχώρησης στο ΓΕΜΗ και δημόσιες και δημοτικές επιχειρήσεις και θυγατρικές τους.
Περιεχόμενο
•    Δημιουργία νέας μονάδας
•    Επέκταση δυναμικότητας υφιστάμενης μονάδας
•    Διαφοροποίηση της παραγωγής μιας μονάδας σε προϊόντα ή υπηρεσίες που δεν έχουν παραχθεί ποτέ σε αυτή
•    Θεμελιώδης αλλαγή του συνόλου της παραγωγικής διαδικασίας
•    Απόκτηση στοιχείων ενεργητικού μονάδας που έχει παύσει τη λειτουργία της

Είδη Ενισχύσεων
1.Καθεστώτα «Γενική Επιχειρηματικότητα» &  «Επιχειρηματικότητα Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων»
•    Φορολογική απαλλαγή
•    Επιχορήγηση
•    Επιδότηση χρηματοδοτικής μίσθωσης
•    Επιδότηση κόστους δημιουργούμενης απασχόλησης
2.Καθεστώς «Μηχανολογικός Εξοπλισμός»
•    Φορολογική απαλλαγή

Σχετικά με επενδύσεις στον τομέα του Τουρισμού
Ενισχύονται επενδυτικά σχέδια:
– Ίδρυση ή  επέκτασης ξενοδοχείων τουλάχιστον 3*
Εκσυγχρονισμοί ολοκληρωμένης μορφής τουλάχιστον 3* (να ανήκουν ή να αναβαθμίζονται). Απαραίτητη προϋπόθεση η πάροδος 5ετίας από την έναρξη λειτουργίας της μονάδας ή την ημερομηνία ολοκλήρωσης προηγούμενου εκσυγχρονισμού
Ξενοδοχειακές μονάδες που έχουν παύσει την λειτουργία τους, χωρίς να έχει αλλάξει η χρήση τους και εφόσον ανήκουν ή αναβαθμίζονται σε 3*
– Ίδρυση, επέκταση και εκσυγχρονισμός camping τουλάχιστον 3*
– Ίδρυση και εκσυγχρονισμός ολοκληρωμένης μορφής σε παραδοσιακά ή διατηρητέα κτήρια τα οποία ανήκουν ή αναβαθμίζονται σε κατηγορία τουλάχιστον 2*
– Εγκαταστάσεων Ειδικής Τουριστικής Υποδομής (συνεδριακά κέντρα, γήπεδα γκολφ, τουριστικοί λιμένες, χιονοδρομικά κέντρα, θεματικά πάρκα, ιαματικός τουρισμός, κέντρα θαλασσοθεραπείας, κέντρα αναζωογόνησης (spa),ΚΕΠΑΤ, καταφύγια, αυτοκινητοδρόμια)
Ίδρυση ξενώνων φιλοξενίας νέων, υπό προϋποθέσεις.

nomos

Συμμετοχή στο κόστος του επενδυτικού σχεδίου
Η ίδια συμμετοχή μπορεί να αποτελείται και από εξωτερική χρηματοδότηση. Οι εναλλακτικοί τρόποι κάλυψης ιδίων κεφαλαίων είναι:
•    Αύξηση μετοχικού ή εταιρικού κεφαλαίου από νέες εισφορές σε μετρητά
•    Κεφαλαιοποίηση υφιστάμενων φορολογηθέντων αποθεματικών και κερδών εις νέον
•    Ανάλωση υφιστάμενων φορολογηθέντων αποθεματικών και κερδών εις νέον
•    Εκποίηση στοιχείων ενεργητικού
•    Τραπεζικό δάνειο

Υποκατηγορίες