English  Ελληνικά

Οικιακές Εφαρμογές

Έξυπνα Σπίτια σε Αθήνα και ολόκληρη την Ελλάδα

home-app

Τα έξυπνα σπίτια της Light & Ergo, που εδρεύει στην Αθήνα, είναι προσαρμοσμένα στις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες. Το σπίτι σας είναι ζωντανό. Οι γενιές θα διαδέχονται η μια την άλλη σε αυτό, όμως το KNX θα βρίσκεται εκεί ακόμα. Το σύστημα του έξυπνου σπιτιού θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε τον αυτοματισμό του σπιτιού σας στις ανάγκες σας που θα αλλάζουν συνεχώς. Αυτό θα αυξήσει την διαχρονική αξία του ακινήτου και μακροπρόθεσμα θα μειώσει τα έξοδα για αναβάθμιση.

Υπάρχει μια γενική αίσθηση πως οι αυτοματισμοί των κτιρίων αποτελούν πολυτέλεια και ακριβή επιλογή. Η αλήθεια, όμως διαφέρει. Ένα σύστημα οικιακού αυτοματισμού, για δημιουργία έξυπνου σπιτιού, μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας, από την πιο μεγάλη έως την πιο μικρή. Το κόστος στις μέρες μας έχει πέσει αισθητά, ενώ και η συνειδητή χρήση της ενέργειας διασφαλίζει το μέλλον μας και κάνει το σπίτι σας ακόμη πιο οικονομικό και ακόμα πιο «έξυπνο». Το KNX είναι ένα βήμα πιο μπροστά. Ρολά, τέντες, θερμοστάτες δωματίων, βαλβίδες θέρμανσης, αισθητήρες παραθύρων και φωτισμού μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω του KNX. Η έξυπνη δικτύωση τους μειώνει την ενέργεια και την κατανάλωση της θέρμανσης, το οποίο είναι για εσάς ένα σημαντικό κέρδος.

Οι κτιριακοί αυτοματισμοί απευθύνονται σε όλους τους οικιακούς χρήστες, χωρίς να χρειάζονται ειδικές γνώσεις για το χειρισμό τους. Τα συστήματα αυτά για την δημιουργία έξυπνου σπιτιού, είναι ιδανικά για ηλικιωμένα άτομα και γενικότερα άτομα που χρίζουν φροντίδας και επίβλεψης.

Πόσες φορές δεν έχετε αναρωτηθεί:

" Έκλεισα τις εστίες;"  " Έκλεισα τα φώτα;"   " Έβαλα το συναγερμό;"

Στα έξυπνα σπίτια όλα τα συστήματα της οικίας αλληλοεπιδρούν και ''συνεργάζονται'' προσφέροντας στο χρήστη λειτουργικότητα, ασφάλεια, άνεση, εξοικονόμηση, στο μέγιστο βαθμό.

Φωτισμός

Ο κεντρικός φωτισμός είναι ελεγχόμενος από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, καθώς και οποιοδήποτε σημείο εκτός σπιτιού. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας σενάρια, όσα και όποια και αν είναι αυτά. Μπορείτε ακόμα και να τα αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον, χωρίς καμία επέμβαση στους τοίχους.

Σκίαση

Στα έξυπνα σπίτια ο έλεγχος των σκιάστρων και των ρολών εξαρτώμενα από τη φωτεινότητα, τις εξωτερικές συνθήκες και τις διαθέσεις σας.

Συναγερμός


Σε ένα έξυπνο σπίτι υπάρχει αλληλεπίδραση του συστήματος συναγερμού με όλους τους αισθητήρες (καπνού, διαρροής αερίου, φωτιάς διαρροής νερού), καθώς και με φωτισμό πανικού ή επιθεώρησης.

Ψύξη-Θέρμανση

Για κάθε έξυπνο σπίτι υπάρχει ακόμα αυτόματος και βελτιωμένος έλεγχος ψύξης-θέρμανσης σύμφωνα με τη χρήση του χώρου ή τις ανάγκες των κατοίκων του.

Απεικόνιση

Σημαντικό κομμάτι για όλα τα έξυπνα σπίτια είναι η παρουσίαση και χειρισμός όλων των συστημάτων στο σπίτι από μία οθόνη τοίχου. Εύκολη οπτικοποίηση και ενσωμάτωση των συστημάτων ήχου και των καμερών εποπτείας.

Ήχος

Στα έξυπνα σπίτια δίνετε ακόμα και η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου από οποιοδήποτε σημείο στο σπίτι, επιθυμητή μουσική σε κάθε δωμάτιο ανεξάρτητα.

Εξαερισμός

Το υγιές περιβάλλον προϋποθέτει καθαρή ατμόσφαιρα. Ο εξαερισμός αποτελεί μπορεί να γίνει μέρος ενός τέτοιου συστήματος.

Διακοπές

Απολαύστε τις διακοπές σας χωρίς ανησυχίες. Οι ρυθμίσεις ασφαλείας του ΚΝΧ μπορούν να κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται ότι κατοικείται. Ξεκουραστείτε δίχως έννοιες.

Το μεγάλο πλεονέκτημα : το δίκτυο αυτοματισμού του σπιτιού μπορεί να επεκταθεί και να ξαναχτιστεί οποιαδήποτε στιγμή. Για μικρά ή μεγάλα έργα, ανακαινίσεις ή καινούρια κτίρια, το KNX έχει πάντα τα καλύτερα προσαρμοσμένα προϊόντα και διασφαλίζει την πιο αποδοτική λύση.

Η Light&Ergo δημιουργεί τις συνθήκες, όπως ακριβώς τις έχει ονειρευτεί ο χρήστης, για σπίτια «έξυπνα», ασφαλή και οικονομικά.

Με βάση το ερωτηματολόγιο αναγκών προβαίνουμε στη μελέτη και σχεδίαση του project και αναλαμβάνουμε πλήρως την εγκατάσταση του εξοπλισμού.

Ικανοποιώντας κάθε προσδοκία του πελάτη, κάνουμε τον προγραμματισμό και θέτουμε σε λειτουργία το σύστημα έξυπνου σπιτιού.

Παρέχουμε απόλυτη υποστήριξη και μετά την παράδοση και εξυπηρετούμε στην Αθήνα και σε ολόκληρη την Ελλάδα.